Të Sapovjela Roland 2012 është kompania e besuar që furnizon produktet më të mira, Fruta dhe Perimeve Shqiptare në të gjithë Evropën. Të freskëta, direkt te ju Fruta & Perime LEXO MË SHUMË Cilësia më e mirë Eksportojmë më mirat. Ne furnizojmë me një gamë të gjerë të frutave dhe perimeve të rritura në vend, në të gjithë Evropën. Fruta dhe perime të freskëta Gamë e gjerë produktesh Shfletoni produktet
Fruta & Perime të freskëta
Një emër i besueshëm në shpërndarjen e frutave dhe perimeve.
Furnizuesi Lider
Përvojë e gjatë
Ronald 2012 l.t.d është një nga furnizuesit kryesorë të frutave dhe perimeve të freskëta. Eksportojmë më të mirat. Ne furnizojmë me një gamë të gjerë të frutave dhe perimeve të rritura në vend, në të gjithë Evropën.
Learn more
Gama e gjerë produktesh
Fruta & Perime
Është pasioni i shpërndarjes së frutave dhe perimeve të freskëta, drejtpërdrejt te konsumatori që e ka shtyrë kompaninë të rritet, duke u ofruar klientëve cilësi të qëndrueshme dhe gamë të gjerë të frutave dhe perimeve.
Shfletoni produktet
background
Çertifikuar nga Global G.A.P
Roland 2012 shpk