page-header

Roland 2012 sh.p.k – kush jemi ne?

Më shumë rreth nesh

Historik
Kompania filloi tregtinë në 2011 dhe eksportimin në 2012, por pronarët e saj kanë një përvojë në prodhimin dhe tregtimin e frutave dhe perimeve që nga viti 1998. Kompania u emërua për të nderuar 100 vjetorin e pavarësisë (1912-2012) së Shqipërisë me emrin e saj “Roland 2012”

Kapacitete të larta
Ronald 2012 sh.p.k është një nga furnizuesit kryesorë të frutave dhe perimeve të freskëta. Eksportojmë më të mirat. Ne furnizojmë me një gamë të gjerë të frutave dhe perimeve të rritura në vendin, në gjithë Evropën.
Ronald 2012 shp.p.k është gjithmonë në bashkëpunim me një numër të madh të fermave të frutave dhe perimeve të freskëta, duke na mundësuar që të garantojmë cilësi dhe vëllim, si dhe zhvillimin e një zinxhiri furnizimi me produkte të freskëta.

Vizioni
Vizioni ynë është të zgjerojmë shpërndarjen e frutave dhe perimeve duke siguruar fruta dhe perime të freskëta, të rritura natyrshëm, drejtpërdrejt nga ferma tek ju, kështu që ju mund t’ia shpërndani klientit tuaj të freskët.
Ne e njohim rëndësinë e fleksibilitetit të plotë, dhe besueshmërisë, në mënyrë që të plotësojmë kërkesat dhe specifikimet individuale të prodhuesve, furnizuesve dhe blerësve tanë.

Kontaktoni - Komunikoni me ne
Bëhuni një klient i Roland 2012 l.t.d
Karakteristikat tona
Gjërat që na karakterizojnë

Një emër i besueshëm në shpërndarjen e frutave dhe perimeve.
Kompania jonë eksporton në Evropë duke përmbushur kërkesat ligjore dhe cilësore Evropiane.
Ne punojmë ngushtë me klientët dhe fermerët për t’u siguruar që ata plotësojnë standardet specifike të cilësisë.

background
Shumëllojshmëri produktesh
Ne furnizojmë një gamë të gjerë të frutave dhe perimeve pasi toka jonë pjellore, plot diell, dhe klima mesdhetare lejon fermerët tanë të prodhojnë një gamë të gjerë produktesh.